fredag 31. mars 2017

Lagoppsett og kamptider for DNB Cup 2017 - 2. april

Søndag 2. april spiller vi våre kamper i DNB Cup inne i Vallhall for de som har meldt seg på her. Merk at søndagstreningen er avlyst denne dagen. 

 Lagene til denne cupen er:


Kampoppsett med kamptider finner dere her: (Lag 1 = KFUM-Kam. Oslo 1, etc)

Alle kamper spilles inni Vallhall på kunstgressunderlag (samme type som Kåffa arena). Ta med egnede fotballsko, KFUM drakt, leggskinn og godt humør! Om noen mangler drakt, si ifra til Øyvind så tar han med en ekstra som kan lånes for dagen.

Oppmøte 30 minutter før første kamp på banen der lagets første kamp er satt opp!

Praktisk info:

Registrering: 
Lagene trenger ikke registrere spillerlister eller ankomst. Skulle det uansett være noe dere har behov for å kontakte turneringsledelsen for, er disse å finne i sekretariatet i 2. etg i Vallhall.


Premieutedeling:Gjøres etter lagets siste kamp inne i aktivitetsområdet i Vallhall.


Spilleregler:Se link: valerengadnbcup.cups.nu/2017/spillreglement-1


Ankomst Valle/Parkering - VIKTIG!:Vi har parkeringsplass både utenfor Vallhall og nede på Valle Hovin skøytebane til kr 50 per dag. Parkering kan også betales med VIPPs til nr 91661. For effektiv betaling gjør dette på forhånd og vis våre p-vakter. Det tas også kontanter og visakort hos våre vakter

Videre bygger vi som flere vet ny stadion. Dette gjør at vi har fått ny innkjøring til Vallhall og Valle. Den gamle innkjøringen er stengt og vi ber derfor alle om å gjøre seg kjent med nye vei inn til området. Viktig å også informere deres foresatte om dette også. Info om ny innkjøring finner dere her:
www.vallhall.no/veibeskrivelse/


Øvrig info finner dere her:valerengadnbcup.cups.nu/2017/