onsdag 27. april 2016

Referat fra helgens tur til Lunde

30 forventningsfulle gutter med følge av en del foreldre dro nedover til Lunde leirsted lørdag 23.april. Noen hadde vært her før - for veldig mange så de dette flotte stedet for første gang. 



I løpet av helgen spilte vi fotball, hadde natursti, grillet, spiste i spisesal, lekte masse ute og hadde quiz og kos i peisestua. Etter å ha inntatt godteri og kaker lørdag kveld var det deilig å finne soveposen - og morsomt å sove sammen med andre fotballgutter på rom. Gutta fikk seg noen gode timer med søvn både i hyttene og i gamlehuset ;).  Vi voksne som var med ble bedre kjent og hygget oss i peisestua utover kvelden - før vi også fant veien til senga. 

Noen var tidligere oppe enn andre søndag morgen - og etter en deilig frokost ble det rydding, vasking og en tur ned til sjøen. For mange av gutta ble dette den første smaken deres på "leirlivet" - og det fristet definitivt til gjentakelse :). 

Tusen takk til alle dere som bidro til å gjøre turen til en stor opplevelse - og takk til alle fotballgutta som hadde lyst til å være med! Vi satser på at vi har startet en tradisjon :)

På vegne av turkomiteen - Anne-Karine