mandag 7. desember 2015

Siste treninger før jul

Vi har nå entret desember med alt det fører med seg og det er to tirsdags-treninger igjen for G-2007 før vi tar juleferie.

  • På tirsdag 8. desember vil vi ha andakt i regi av klubben klokken 17.30. Vi møtes ved kiosken i klubbhuset og Eivind Arnevåg tar oss med til kapellet. Så samles vi på banen etterpå til trening som vanlig frem til klokka 19.

  • Tirsdag 15. desember er siste trening før jul. Vi vil avslutte treningen 20 minutter før og samles til kaffe, saft og kjeks ved tribunen på siden av banen. Vi avslutter som vanlig klokken 19.


Vi har utarbeidet en sportslig plan for årgangen der vi summerer opp KFUMs retningslinjer og føringer og hvor vi spesifiserer det viktigste for vår årgang. Vi ber dere lese gjennom denne og bidra til at vi alle følger målsetningene i planen.

PS: hvis noen skulle ha fått Enjoyguider som gikk ut i fjor, så gi oss beskjed så får dere nye. Vi vil sette en kasse med guider på sidelinjen på de siste to treningene. De som ikke har fått guider kan hente der – det er to per spiller, og dere har allerede betalt for dem gjennom treningsavgiften for inneværende år.